Dodatna oznanila za 30. navadno nedeljo – 25. oktober 2020

Zaradi izjemnih razmer objavljamo dodatek k oznanilom tega tedna:


Kako bo z veroukom?

Ta teden so tako in tako počitnice. Po počitnicah bomo verouk začeli na daljavo. To pomeni, da potrebujem vse elektronske naslove veroučencev preko katerih bom  z njimi lahko komuniciral iz župnijske pisarne. Zato prosim starše vseh veroučencev, razen 9 razreda, s katerim smo to že uredili, da mi pošljete na e-naslov: slavko.kalan@rkc.si, pošljete e-naslove. Ob naslovu pripišite še ime in priimek za katerega otroka gre.


Prihodnja nedelja je zahvalna. Hvala Bogu da lahko rečemo, vsaj za naše področje, da so polja in vrtovi bogato obrodili. Vsa navodila v zvezi s tem in molitvami za rajne si lahko preberete v novih Oznanilih, ki jih dobite na spletni strani naše župnije ali v župnijski cerkvi, ki tudi odprta vse do večernih ur.


Vabim vas, da dosledno izpolnjujemo državna in cerkvena navodila za preprečevanje epidemije, da ohranimo svoje zdravje in zdravje drugih.

Želim vam lepo in blagoslovljeno nedeljo. Ostanite zdravi, bolni pa se čim prej pozdravite.  Na vse skupaj, ki nas spremljate preko svetovnega spleta, kličem božjega blagoslova in Marijinega varstva.


Župnik Slavko